25 Eki 2012

kisa kisa

Bugun markette alisveris yaparken bir kiz gordum, icimden bu Turk dedim birden. Bayan epsilon da benimleydi haliyle, ergobaby de tasinmaktaydi. Disarda hava 31 derece diyordu araba biz markete girmeden. Neyse, bu kiz bana yaklasti ve ne derse begenirsiniz... "I hope she is not cold" dedim, tamam bu Turkmus :) Cok sinirlendim birden, ilk defa basima geliyor da! Kiza "no" deyip gittim, sonra da dedim niye kizmadim kendisine diye :)

Onun disinda gunler bayan epsilonla geciyor, bazen hala inanamiyorum anne olduguma :) Burda bir arkadasima soylememisim hamileligi fln, surda bahsettigim arkadas, o da tepki gosterdi tabi, bir anda olmus bir sey degil, soylemek icin 9 ayin vardi diye, hakli :) Ama bayan epsilon cok sevdi kendisini.

Madrid Turkiye'ye cok cok daha yakinken, Madrid'de bazi seyleri -mesela bulgur- bulmakta zorluk cekerken, burda herseyi bulmak cok guzel :) Tabi Arizona'daki Turk sayisinin butun Ispanya'dakinden cok fazla olmasiyla baglantili olabilir bu durum. Ama Madrid'deki Turk restorani hepsine bedel, cok guzel coook! Kendisinden hamileyken haberim olmasi da hayatimi oldukca kolaylastirmistir :)

Hazir Arizona'dayken niki.ta ile gezilere baslasak daha sIk diyorum, biraz kaktus, dag fotosu fln ceksem.

Ha, unutmadan, yarin bayram! Kutlu, mutlu olsun. Pazartesi de bayram, o da kutlu mutlu olsun.












2 yorum:

  1. b., e ama arkadasin da haksiz degil ben de olsam ayni tepkiyi verirdim galiba :) Neyse minik affettirir hepinizi birden :)

    Size de iyi bayramlar. Sizin evde bir ilk bayrami olan da var degil mi :)

    YanıtlaSil
  2. Gulcin, hakli canim :) Affettirdi minik bizi sanirim :)

    YanıtlaSil