25 Eki 2010

Guya yeni adetim vardi benim, hemen biraktim. Neyse, devam edelim bakalim.

1. Cumartesi aksami aslinda dusunugumden daha iyi bir Ispanyolca'm oldugunu farkettim. Yine cok iyi degil ama en azindan basit sohbetlere katilabiliyorum biraz biraz :)

2. Hafta sonunda ortacagdan kalma bir kasabaya gittik tursitik tabi, ama ilginc geldi cok. Tarihi ile meshur olanlardan once yemekleri ile meshur olana gittik ama olsun :) Avrupa'da oldugumu hatirladim kasabada, bir de tarih derslerini, feodaliteyi. Guzel geldi.

3. Makalem uzerinde calismaya basladim tekrar! Yani aylardir bir love-hate iliskisi icindeydik, hala da oyleyiz. Ama artik hate kismi ile savasmayi biraktim diyelim.

4. Bu guzel bir sey degil de daha cok beni gulduren bir madde. Gecen gun okulun kafeteryasindan vejeteryan sandovic aldim, icinden tuna cikti! Ispanyollarin vejeteryan anlayisi ilginc baya!

5. Gecen gun evde otururken sokaktan gelen anons sesini merak ettim, camdan baktim, ayakkabi satan minibus geciyor! Ben Istanbul'da gordugumu pek hatirlamiyorum, ama yazligin orda gecerlerdi. Ilginc geldi neden bilmem.

6. Sonunda Retiro'ya gittim, guzelmis. Bir de sonunda sarayi gordum. Burda kral olmasi bana cok komik geliyor!!! Aslinda komik olan benim ise baslarken krala saygi duyacagim tarzinda bir belge imzalamis olmam!!! Devlet universitesi olunca boyle oluyor demek :) Cok komik! Bir de yasadigim ulkenin tarihi hakkinda cok bir sey bilmiyorum, bu konuda bir seyler yapmak lazim.

Sevgiler,

2 yorum:

  1. yapma ya demek begenmedin yoga studyosunu! hay allah ya... yuzmeye git sen de benim gibi...

    biliyor musun, bu son ev durumlari yuzunden yemek pisiremez oldum. bulgur dedin bitirdin beni anlayacagin...

    bu hafta mektubun gelmeyince ben de merak ediyordum, ne yapti acaba diye. sonra sen yorum yazinca aklima geldi bu hatunun bir blogu vardi diye... sana mektup yaza yaza iyice nostaljik bir durum olmus cikmis, simdi farkettim...

    bu haftasonu cadilar bayrami burada... tahmin edersin, ben evde oturdum, odev okuyorummm.. blogumdaki videonun onunde saygiyla egilirim.

    YanıtlaSil
  2. Ayse, baska bir studyo deneyecegim bakalim, ya da baska bir hoca. Ev durumlari seneye degisecek senin de, o zaman pisirirsin guzel guzel yemekler :) Bu sefer mektubu hemen gonderemedim, ama bu hafta icinde elinde olur saniyorum. Bir de burdan belirteyim, ben seviyorum bu mektup olayini :)

    YanıtlaSil