18 Eki 2010

Biraz once ilk kartimi aldim Turkiye'den, postcrossingle gelen. Direct swaplari saymazsak tabi. Istanbul manzarali, Topkapi Sarayi. Keske uzerinde "happy postcrossing"den baska bir sey de yazili olsaydi. Bunu da buraya not duselim.

Turkiye'ye gonderdigim ilk ve tek kart da expired oldu zaten, gonderdigim kisi nerdeyse 1 senedir ugramiyor postcrossinge.

Bu da boyle bir post olsun.


4 yorum:

  1. direct swap nasil oluyor onu cozemedim ben? Mesela ben de sana Arizona karti yollamak istiyorum :P Ha ha hic gulecegim yoktu simdi...

    YanıtlaSil
  2. Nevin,

    Direct swap icin mail atiyorsun postcrossing uzerinden, karsidaki kisi evet derse sana adresini gonderiyor, sen de ona, sonra da karsilikli kart gonderiyorsun birbirine. Arizona kartlari guzel oluyor :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel postcrossingle olan dostluğunu ilerletmen. Bugün bana 10 tane falan kart geldi. Hatta İtalya'dan yollayan kişi dayanamamış zarfın içine 3 tane kart göndermiş. Öyle zamanlarda çok utanıyorum. Mutlaka karşılığında ben de kart yollamalıymışım gibi hissediyorum...

    YanıtlaSil
  4. Tijen, ne guzel 3 tane kart cikmasi! Benim postcrossing ile dostlugumu ilerletmem biraz da artik kartlarimin postada haftalar gecirmemesiyle alakali sanirim :)

    YanıtlaSil