27 Ara 2013

TGIF 3



Simdi, ulkenin hali malum, gozler kulaklar nerde belli. Biraz kafa dagitma benim olayim bugun. On bilgi gecelim.

Isler yogunlasti burda, artik yeni eleman sifatindan calis kopek sifatina gecis yapiyorum gibi bir his var icimde. Calis kopek kismi pek zevkli degil haliyle, ama yeni eleman kismindan da cok hazzetmedigme gore idare ediyoruz bakalim.

Eee sevgili okuyucu, raki sofrasi kurduk mu bakalim? Bak sebnem kuracak, benim icin de masaya vuracak, hadi sen de vur bardagi masaya, bir de muhabbetin dibine tabi

Bugun geyik potansiyelim cok yuksek degil sanirim, daha 4-5 saat burdayim temizinden, uykusuzum 2 senedir zaten, artik bunye de yeter bu kadar uykusuzluk diyor, biraksan uyurum sabaha kadar, ama birakmiyor bayan épsilon be! Gerci yavrum, o biraksa, ben ana ne oldu, niye uyanmiyor bu cocuk saat basi diye yine uyuyamiyorum, celiskili is su annelik vesselam. Her halikarda uyku yok.

Sevinc gozyaslari icinde bilgisayarima SAS yuklenmesini bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum, saatler geciyor, hala yok. Gel SAS gel gel gel, bir de tabi analiz edecegim data gelsin diye bekliyorum, o pazartesiye en erken de SAS gelseydi bari, cok ozledim kendisini. Gele gele gele gel SAS gel :)

Ay cok baygin bir geyik muhabbeti oluyor bu, okumayin valla, gidin eglenin, raki sofrasi kurun, haydari yapin, ay haydari, uzerine meze tanimam valla. Ben kucukken boyle yemeklere giderdik annemlerle arada lokale, restorana falan, orda ilk meze tabagi olurdu, ben herkese sirnasirdim sizin haydariyi yiyebilir miyim lutfen diye. Evde suzme yogurt gordum mu de nane koyardim ustune, sonra ekmek arasi suzme yogurt. Uf, yemek de yedim ama nerde guzel haydari, ah ah.

Dun biri sordu bana, Turkiye’yi ozluyor musun diye. Simdi nasil cevap verilir bu soruya ki, sen nefes aliyor musun demek gecti icimden, oyle bir soru sordun bana. Nasil ozlemem, imkan var midir, varsa soylesin biri bana. Aileni, arkadaslarini, yemekleri ozluyorsun da bir de bu ozlem var, baska bir sey.

Ayni adam sordu bana bir sey daha: “Sen cok ozelsin, di mi?” Dedim “tabi de, niye?” Yok efendim kiz doktorali Turk olarakmis, taa Amerikanya'ya gidip doktora yapmisim. Yasina saygimdan sustum, ama biraz :) Dedim amca, Amerikanya'nin universiteli herhangi bir koyune gitsem, doktora yapmis/yapmakta olan Turk kizlari elime mum diksin desem elimde bos yer kalmaz, sen ne diyon.

Ya bak sevgili okuyucu, bir haydariden nerelere geldik, ya da SAS miydi, yoksa raki sofrasi? Neyse, geldik de geyik de uzun oldu, daha baymadan kacayim.

Optuuum :)

2 yorum:

  1. :) ben de yeni elemandan o konuma geciyorum yeni yilla nirlikte :) bu arada haydari neydi? Ben de ek egin uzerine suzme yogurt surup nane ekerim. :)

    YanıtlaSil
  2. Ycurl, yeni eleman iyiydi de pek, sikIciydi yahu :) Suzme yogurtun en guzel sekli haydari, ikinci de ekmek arasi naneli bence :)

    YanıtlaSil