30 Oca 2013

Boyle de bir sey vardi

Benim bir blogum vardi di mi? Hadi ben yazmamisim bir aydir, bilgisayarim da varligini unutmus, iyi mi?

Neler oldu bu arada derseniz, 20 aralik-20 ocak arasi 4 kitada, 4 ulkede, 5 sehirde, 7 ev-otel karisiminda gecti desem. Bunlar tabi bir de bayan epsilonla. Ha, bir de isimin baisna dondum.

Tek kelime ile yorgunum. Bayan epsilon evimizin evimiz oldugundan habersiz. Ben de bir yandan valiz bosaltip, bir yandan topluyorum. 6 ay icinde baska bir ulkede olacagiz cok muhtemel, en azindan bir seneligine. Hayat karmasik yani!

Bu arada bayan epsilonla yapilan ucuslar asagida, unutmayayim diye. Bebekle yolculuk cok daha yorucu oluyormus.

Madrid-Atlanta-Phoenix (2,5 aylik)
Phoenix-Atlanta-Buenos Aires (4,5 aylik)
Buenos Aires-Atlanta-Phoenix (5 aylik)
Phoenix-NY-Madrid (5,5 aylik)
Madrid-Istanbul (5,5 aylik)
Istanbul-Madrid (6 aylik)

Bu kadar yolculuk ve valizler arasinda, bayan epsilonun asi karnesini ve su ana kadar yapilmis analizlerinin oldugu dosyayi kaybettim, cok uzuldum, kotu anne bunalimlarina girdim, kendimi perisan ettim. Hala da icim cizliyor aklima geldiginde. Bu hormonlar ne zaman duzeliyordu diye sordum, dediler ki hep bi garip artik :)

Ogrenciler, umrumda degil pek su siralar, daha cok bayan epsilonu evde birakip gitmenin vicdan azabi hakim gunlerime. Neyse, cok gitmiyorum okula, evden calisiyoruz bayan epsilonla bir kac gun. Ona calisma denirse tabi.

Research diye bir sey vardi bir de, degil mi? O rafta. Doktorami alip rafa koyasim da var cok bu gunlerde. Bu su andaki isimi sevmeyisimle, onumuzdeki sene icin bir isim olup olmayacagini bilmememle, ve hayatimdaki belirsizliklerle alakali sanirim. Ya da depresyonun dibine vurmak uzereyim. Bekleyip gorecegiz.

Boyle diyorum ama pazartesi dersten sonra "ders vermeyi ozlemisim" dedim kendime - ama baska kimseye degil, simdi bir de size...



5 yorum:

  1. b, hosgeldiniz evinize! Bu kadar yolculugu yalniz yapsa bile insan yorulur bir de bebekle bravo size! Vallahi takdir ettim :)
    tatil sonrasi eve donus, ise donus, bebisi evde birakma hepsi ust uste gelmis simdi. bakma sen hepsi yoluna grer icini ferah tut. Hosgeldin daha cokk yaz artik ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler Gulcin! Umarim daha cok yazarim artik. Bir duzenimi kursam super olacak hersey :)

      Sil
  2. Inanamiyorum sana! O ne guc, o ne hiz? Bir yandan da umutsun, "bak iste eve kapanip kalmak zorunda degilsin" umudusun. Bebekle de seyahat oluyor yani :)
    Update istiyorum, nereye gidiyorsun? Mesafelerimiz kisalsa keske, epsilon hanim'i azicik minciklasam... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebekle de geziliyor, merak etme hic, ama bu kadar seyahat bebeksizken bile bunyeye iyi gelmeyebiliyor sanirim :)
      Mesafeler malesef coook uzayacak, istikamet Sili....

      Sil
  3. Kucukken o seyahatler daha kolay oluyor buyudukce vakit gecirtmek biraz zor oluyor :) Ama siz seyahat olayini astiniz :) Kesinlesti mi? Gidiyor musunuz Sili'ye? hadi bakalim hayirli olsun!

    YanıtlaSil