13 Şub 2012

Random thoughts

Demin seminerde 1990 da basilmis makaleyi kaynak gosterirken konusmaci dusudumdum de 1990'da doganlar 22 oluyor bu sene!

Bu donem ogrencilerim kesinlikle daha iyi, ama haftada 8*90 dakika ders anlatinca oluyorum, baska bir seye zaman kalmiyor :(

Ispanya'da egitimciler grev yaparken bir kisim da ders verenler haftada sadece ders verdigi kadar calisiyor, haksizlik diyordu, buna karsilik olarak da soyle pankartlar gozuktu "o zaman Messi'de haftada 90 dakika calisiyor sadece" diye, hosuma gitmisti.

Bu Sibirya sogugu mudur nedir, gitsin bitsin artik. Ispanya Avrupa'nin geneline gore gayet iyi de - mesela Madrid'de hissedilen 7 derece su anda- yine de normalin cok altinda. Soyle diyorum: Winter I am sooo over you!!!!

Birinci dunya ulkesi universitemizde sabahtan beri sigortalar atip duruyor, iyi ki laptopumu getirmisim, en azindan sarji ile idare ediyorum. Dersteyken olsaydi sinifta karanlikta otururduk artik!

Dikis makinasi aldim, vakit bulup kumas da alirsam uretime gececegim artik :)

Son iki haftadir isler cok yogun, yemek alisverisine bile gidemedik, artik yemek yaparken yaraticiligin ust sinirlarini zorluyoruz evde.

Haftaya da sinavlar var, 6 degistik sinav, sonra onlarin Asi, Bsi hazirlanmali onumuzdeki bir kac gunde.

Yarin ehliyet degistirebilme randevum var, insallah bir aksilik cikmaz da tekrar araba kullanabilirim, noluuur, lufteeeen. Randevuyu agustosda almistim bu arada...

Bu aralar hic fotograf cekemiyorum vakit yok diye yakinirken bir az onceki seminer veren kisi, fotograf makinamin adasi cikti :)

Neyse simdilik bu kadar, soru hazirlamaya baslayayim artik!

3 yorum:

  1. su dikis makinasina bi beraber egilsek...
    benim de var biliyorsun, ama dogru durust canta bile dikemiyorum. hep yamuk oluyor. sanirim olay cok iyi kesmekte ve iyi planlamakta...

    YanıtlaSil
  2. fotoğraf makinenin adı neydi?:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba
    Gulcin'in sayesinde buldum bu blogu. Madrid'de hic Turk yok galiba derken blog'da bulmam komik oldu :)

    YanıtlaSil