7 Eyl 2011

Amerikanya vs. Buralar

Valencia bekleyedursun, once kisa bir post.

Simdi Amerikanya'dan ayrilirken iptal etmeyi unuttugum uyeliklerim varmis. Bunlari bu aralar senelik uyelik ucretleri hesaptan kesilirken idrak ettim. Bugunu de tek tek arayip iptal ettirmeye adadim. Bunda ne var derseniz, ben buralarda yasaya yasaya iyi musteri hizmetleri nedir unutmusum tamamen. Demek istedigim su:

Aradigim her yere Ispanya'ya tasindigimi ve uyeligi iptal etmeyi unuttugumu soyledim

Aradigim her yer "Biz sizden ozur dileriz, dahil olamayacaginiz bir servis icin sizden uyelik ucreti aldigimiz icin" dediler.

Amerikanya hayatinda ozledigin bir sey var mi deseniz, direk musteri hizmetleri derim! Ki ben musteri hizmetlerinden orda yasarken sikayet ediyordum. Dusunun artik Ispanya'nin halini! Burda olsa "haber vermedin tasindigini biz ne bilelim, tasinarak bizi madur ettin, o yuzden ustune 5 sene daha odemen gerekiyor" diyebilirler kesin (evet abarti var, ama sadece biraz)

4 yorum:

  1. Musteri hizmetleri mi? :) Ben acikcasi dogrudan Hindistan ile konusmaktan musteri hizmetlerinden mefret eder hale geldim :) Ama anladigim senin uyeliklerin icin Hindistan'a baglanmadin :))

    YanıtlaSil
  2. Baglandim, ona ragmen bunlari diyorum. Dusun buranin halini!!!

    YanıtlaSil
  3. servis sektorunun musteri hizmetlerinin surundugu yer kesinlikle Avrupa katiliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Di mi Gulcin? Surunuyoruz buralarda ya!

    YanıtlaSil