12 Nis 2011

detaylar

Hava cok guzel, sandalet giymeye basladim. yilin 7 ay flip flopla gezmeye alisik bunye icin iyi oldu. Bir rivayete gore hava bozacakmis biraz ilerleyen gunlerde, dua edin bozmasin, ben cok bunaldim soguk havadan!

Ogrencilerimden o kadar bitim ki anlatamam. Salakliklarindan, terbiyesizliklerinden, bir de simarikliklarindan! Donem basinda bir ogrenciyi sinifta baya bir azarlamistim, o zamandan beri mum gibi oldu cocuk, masallah diyelim! Ama ciddi cok saygisizlar, bir tanesi kurallara uymadigi icin siniftan attim, tehdit edici emailler gondermis! o derece yani!

Yeni bir kamera aldim, kendisi ile mayis sonlarinda kavusacagiz. Makina Amerikanya'da. l. gittiginde getirecek, ama ben cok heyecanliyim, bekliyorum! Nikoncu oldum :)

O kadar cok is var ki, hic bir seye yetisemiyorum, ogrencileri de dovmek istiyorum diye bir daha soyleyeyim! Tabi ki kimseyi dovmeyecegim, ama sinirlerim lacka oldu sayelerinde!

Sevgili arkadasim Sebnem blog dunyasina atildi, ben de cok mutlu oldum! Keyifle minik Sebnem'in gelmesini bekliyoruz :)

Haftaya paskalya tatili, yani bir hafta ogrenci yok! Ben de Londra'ya gidecegim, l. konferansa gidiyor, ben de cekirdek kadrodan :) Ilk defa gidecegimden tavsiyelere acigim :)

Londra'da da calismaya devam tabi, is o kadar cok ki!!!

2 yorum:

  1. ne güzel yazmışın , ben de bıktım öğrecilerin bu hallerinden.benimkilerden değil,onlar küçükler.hergün okula giderken saat 8 de gruplar halinde okul önünde sigara içen,küfürlü konuşan kızlı erkekli çocuklardan..

    YanıtlaSil
  2. Buket, senin ogrenilerin eminim benim 20 yasindaki ogrencilerimin cogundan cok daha iyi biliyordur sinifta nasil davranilmasi gerektigini. Univerisiteye gelmisler, ama hala kopya cekiyorsun sinavda deyince, "ben kopya cekmiyorum, sadece arkadasimla konusuyorum" diyebiliyorlar!

    YanıtlaSil