4 Mar 2014

surprissssss

Dogum ayimdayiz benim, bir haftacik var dogum gunume, 34 geliyor, Istanbul oluyorum bu yil, ne guzel!

Gecen haftasonu dedim ki, pazar gunu benim dogum gunumu kutlayalim, annemler gidiyor cuma, soyle rahat rahat haftasonu dogum gunumu kutlayalim.

Kocama dedim, bilmem ki daha erken dedi, anneme dedim, ya daha cok erken, persembe gecesi kutlariz dedi, babama sordum, annen bilir dedi, kizima sordum, o da her seye verdigi cevabi verdi, no, no noooo! Dedim tamam, kutlamayiz, kimse heyecan duymuyor.

Sabah kalktik sonra, klasik anne kahvaltisi, borek falan :) Sonra ben aglayan 2 yas sndromlu bebemle ugrasirken kafami bir kaldirdim, surprissss! Pastalar yapilmis, hediyeler alinmis, hayat bana guzel bir supriz dogum gunu duzenlemis :) meger surpriz bozuyormusum ben az kalsin.

Cok sevindim ama cooook, super bir sabah gecirdim. Unutmayayim dedim! Bu arada senelerdir anne elinden dogum gunu pastasi yememistim, baldan tatli oluyormus!

Su Sili'yi Istanbul'a ilce yapsak olmaz mi ya???

8 yorum:

  1. ne guzel bir dogum gunu bu :)
    kutlu olsun simdiden. Cok neseli gecsin umarim :)

    YanıtlaSil
  2. Nice guzel mutlu yillarin olsun :)

    YanıtlaSil
  3. şimdiden kutlu olsun o zaman! mutlu seneler! bazen şartlara uydurmak gerekiyor doğum günlerini. gec ya da erken. ben 3 gün geç kutluyorum bu sene inşallah, ablamla :)
    şili ilçe olsun, mesafeler azalsın, ışınlanabilelim, sevdiklerimizi cebimizde taşıyabilelim. dilekler hep böyle... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha! Dileklerine cani gonulden katiliyorum, ama su cep olayi dusundurdu beni, simdi kim kimin cebine girsin :) Ne guzel ablayla dgunu kutlamak!

      Sil
  4. İstanbul oluyorum deyince anlamadım başta hahha nice niec güzel yılların olsun daha, sağlıkla, huzurla,.. ha Şili ha Şişli deyip iğrenç bir spriyle bitireyim yorumumu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sisli Sili olsun, sevdim bunu
      Tesekkurler!

      Sil