8 Eki 2013

Merhaba

Iki ayda bir yazi yazan bendenizi takip eden birileri kaldi mi acaba?

Buralara bahar geliyor, ama oldukca yavas, iki gun yaz, iki gun kis seklinde bir bahar yasiyoruz. Ben hala alismaya calisiyorum. Kafamin en derin yerinde bakici/kres sorunsali oturuyor. Kimseleri begenmiyorum, ama bu benim secici olmamin cok otesinde bir begenmeme durumu.

Annem yanimda, iki hafta sonra donecek, ne gerek var diyorum, kalsin burda. Ispanyolca da bilmiyor, goturmeyiveririz hava alanina, olmaz mi :)

Onun disinda biraz depresif hallerdeyim, her sene bu aylarda oyle oluyorum galiba. Bunyem kisa hazirlaniyor, ama yaz gelecek. Hayat ne garip, mevsimler falan...

Yarin ve persembe icin yapmam gereken bir suru sey var, procrastinatingin kitabini yazmisim gibi hissediyorum. Annem demin yardim edecegim bir sey var mi diye sordugunda kendisini yarinki toplantiya gitmeye veya sinav hazirlamaya ikna etmeye calistim ama yemedi.

Demin neleri ozledigimi dusundum, depresyonum artti. Sili'de beyaz peynir yok arkadas ya! Yani keci-koyun karisimi dandirik feta bile yok! Ben beyaz peynirsiz devre disi kaliyormusum, onu anladim. Kendimi peynir yapimina adadim. Sonuc: beyaz ve peynir olan bir sey cikti ama hadi bakalim...

Esyalar hala gelmedi, yarin Sili'ye giris yapacaklarmis, cok uzun surdu cok, ordan da eve ne zaman gelir bekleyip gorecegiz artik.

Neyse, ben gidip kendi halimde depresif takilayim, sizin de basinizi agritmayayim.

Sevgiler,

13 yorum:

  1. Ben merakla bekliyorum mesela! Yerleşildi mi, hayat nasıl gidiyor. Yeni şehri ağzından tanımak için bekleyen sadık bir okurun var buralarda:) Ben de sık sık yazamıyorum ama olsun; hiç yazamamaktan iyi...
    İstanbul'dan kışa girerken bir günaydın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simardim Ozlem, kendime cekiduzen verip yazayim bol bol :)

      Sil
  2. Ben varim ben takip ediyorum ve cok da merak ediyorum. Daha sIk yaz lutfen! :)
    Ve lutfen duymamis olayim boyle deoresif seyler! Hic yakistirmiyorum hmmm kizdim bak! :) Operim minik hanimi ve seni cok cok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam tamam, birkiyorum depresif halleri, yaziyorum bol bol :)

      Sil
    2. Biz de seni optuk bir de :)

      Sil
  3. Ben nöbetteyim merak etmeyin. Yine keyifle okudum. Depresif haller sanırım mevsim geçişinden zira ben de aynı durumdayım ve kendimi dışarıya atmış kendi kendine konuşarak yürüyor olmaktan korkuyorum.Neyse ki bu güzel blog yazıları dopamin seretonin salgılarımı arttırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simardim :) Depresif haller mevsim gecisinden bence de...

      Sil
  4. Ben de merakla bekliyordum yeni yazını:) Beyaz peynir kesin tutmuştur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla fena olmadi, en azindan birek yapiyoruz :) optuk sizi!

      Sil
  5. Eh yaz tabii :) depresiflik havadandir esyalarin gelmemesindendir.. Beyaz peynir kotuymus. Burada da iki adim basinda beyaz peynir hem de 4-5 cesit bulunan dukkanlar var :p tamam tamam kuzma sanirim rennet mi ne peynr mayasi kullanman gerek. Ben sana postalayayim onu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nevin, sagol var, kullaniyorum :) Annem getirdi gelirken

      Sil
  6. ben, ben hala burdayım.. bende de depresif haller bir çıkıp bir kayboluyor.. beraber takılalım:)

    YanıtlaSil