20 Ağu 2013

Tembel

Tembel bir blog yazariyim di mi? Ama mazur gorun lutfen, haziranda evi bosalt, Turkiye'ye git, orda Istanbul-yazlik arasi git gel, sonra 4 gunde 4 kita seklinde yolculuk yap, bunye kalmadi, bayan epsilon da ben de hastalandik, ben neyse de bayan epsilon, hatta tum cocuklar hic hastalanmasin bence, baslari bile agrimasin!

Neyse, geldik 4 gun sonra bu sene calismayacak olan ben ders vermeye basladim. Haftada iki gun ders ver, ders verirken bayan epsilon ne olacak, vize isleri hala dengesiz falan derken geciyor gunler, hala da halledilmesi gereken milyon is var, bakalim, bir sekilde olacak hersey.

 Iyi seylere odaklanalim, evimizi tuttuk, 20 gun oldu tasinali. Esyalarimiz hala gelmedi, ama zaten su anda gelse de vize islemleri bitmediginden gumrukten alamayacagiz, ondan simdilik ok.

Ogrencilerim iyiler, ama Ispanya'dan sonra kotu olmasi zordu zaten :)

Burasi bildigin kis, kaban falan giyiyoruz yani, atki, eldiven, cizme, hepsi! Bu iyi sey degil ama...

Bir de buranin havasi cidden pis, yani semte gore degisiyor duzeyi ama pis, bu da kotu seylere ornek oldu. Kotuyu bulmak daha kolay galiba!

Eve donelim, evi cok sevdim. O konuda mutluyum. Burasi Avrupa'dan cok Amerika'ya benziyor - yoksa Guney Amerika oldugu icin olmasin - AVM lere mall diyolar mesela, ama fiyatlar hic Amerika gibi degil :)

Dunyanin bir ucu oldugu icin her yere bilet fiyatlari ucuk :( Bak gene iyi seylerden kactim...

Alisiyor muyum, sevdim mi, burda yasar miyim yillarca gibi sorulari cevaplamak icin cok erken. Bir sene sonra Madrid'e donmek ise daha utopik gibi.

Bakalim, kaderde neler var. Su an icin burdayiz, keyfini cikarmaya calismak lazim.


10 yorum:

  1. b. kesinlikle keyfini cikarmak lazim. insan biraktigi seyin hep iyi taraflarini, yeninin hep kotu taraflarini goruyor galiba. yani en azindan ben de oyleyim. ama yapmayalim degil mi sen de yapma ben de. Boyle boyle alisacagiz ikimiz de :) ah ben de bir eve tasindigimizi gorsem bak en guzel taraf o, o is bitmis gitmis sen bol bol ona sevin bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olacak suzin de ev isleri, az kaldi :) kesinlikle iyi-kotu taraflari dedigin gibi! Yapmayalim :)

      Sil
  2. Merak etme senden daha tembeller var :) Cok mu ucuk yani ucak fiyatlari biz gelmeyi dusunuyorduk :P Neyse bakarsin siz bizim yeni tasindigimiz yere gelirsiniz ;) - ycurl

    YanıtlaSil
  3. Aaa, tasiniyor musunuz? Gelin gelin buraya :)

    YanıtlaSil
  4. Ben evinizi cok begendim o mutfakta neler dokturur bu cadikafa kimbiliiir:)

    YanıtlaSil
  5. şimgi Gülçinin blogunda oradan oraya taşınma hikayenizi okyunca ve cümlelerinizin hepsi tanıdık gelince blogunuzda olmak için büyük bir heves hissettim.. sevgiler İskoçya'dan

    YanıtlaSil