13 Şub 2013

delilik halleri

heyooo!

Eve kapanmis anne ve kizdan selamlar!

Bayan epsilon'un blogunu update edip duruyor babasi, ben de kendi bloguma bakayim bakalim dedim.

Bayan epsilon hasta, ben de annelik ikilemlerim tavana vurmmus haldeyim.

En son ders vermeyi ozlemisim yazmisim, ihi yok, o kadar ozlememisim.

Bir de cuma aksami saat 19:45 e ders koyan zihniyeti ayakta alkisliyorum.

Daldan dala atliyorum ama arada bayan epsilon molalari verdigimden normal :) Bu ek gida olayi sIkintili bir surecmis. Yemiyo iste, ne kadar zorlayayim yani. Gerci gecen gittigimiz doktor bir liste verdi ek gida icin, masallah ben o kadar yemiyorum yemek. Derseniz taktin mi, yok takmadim. Ben bildigim gibi takiliyorum arkadasim, herkesin kendi dogrusu.

Bu aralar takintim biraz adam gibi bir doktor bulmak, oyle deli gibi ilaci dayamayan. Benim de guvenebilecegim. Valla seytan diyo, Sili'ye gidince bi tip okumaya basla, zaten hamileligin basindan beri tip makaleleri okuya okuya bi hal oldum. Kendi isini kendin yapma olayini abartmis mi olurum acaba??? Ya da homeopatic egitimi alsam??? Uff, her anne biraz doktor olmali sanirim, ya da ben iyice uctum....

Neyse, gidip bayan epsilona bakayim, daha ders hazirlanacak.... Dogum izni 2 sene olsun, adam gibi bakici bulmak cok kolaylassin, ev isleri kaldirilsin. Var mi arttiran?




2 yorum:

  1. Hasta oldugu icin yemiyordur gitme uzerine annesi :) Listelere de takilma ben hic takilmadim acikcasi. Tip degil ama homepathy okuyabilirsin ;)
    Unknown diyor simdi is bilgisayarindan ben arizona'dan bildiriyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hasta degilken de yemiyor, ama gitmiyorum uzerine. Bir kasiksa bir kasik :) homepathy yok aklima yatiyor bu aralar cidden, okumasi da kolay :))

      Sil