5 Mar 2012

Detaylar

Gectigimiz haftasonlarindan birinde Madrid civarindaki bir kasabaya gittik: Cuenca. Detaylar ordan.

Aslinda cok uygun olmayan bir zamanda bedava otel hakkimiz yanacagi icin cuma aksam 10'da varmis, cumartesi sabah 11'de ayrilmis olsak da sevimliydi Cuenca.

Otel demisken, Ispanya'da parador denen oteller var, bunlar eski sato gibi binalarin asillarina uygun olarak restore edilmesi uzerine acilmis, devlete ait kahvalti ve yemek kalitesi ile unlu oteller. Odalar genelde standard, ama otelin icinde gezerken bir satoda yasiyormus hissi yasattigi kesin. 35 yasindan gencler icin de rezervasyon indirimleri var :)

Neyse, uzun bir giris oldu ama Cuenca detaylari karsinizda! Bakalim sevecek misiniz...

DSC_0037
Catedral



DSC_0049
Parador'dan sehrin gorunusu


DSC_0047
Kopru ustu kilitlerinde asiklar


DSC_0026
Cuenca'nin kayan evleri


DSC_0043
Ben bu pencere detaylarina bayiliyorum!

5 yorum:

  1. cok guzel b., ispanyayi seviyorum kesinlikle cok seviyorum. ne yapsak bir daha mi gitsek diye gecti icimden itiraf ediyorum doyamiyorum oralara galiba. bu hislerdeki tapas ve sangria etkisini goz ardi edemeyecegiz tabi :)

    YanıtlaSil
  2. Bence gelin, havalar da guzel gidiyor bu ara :)

    YanıtlaSil
  3. napiyorsun? ne zamandir mektubunu almadim, merak ediyorum seni... islerin vardir diye cok ellemedim, ama 1 ay oldu, iyidir hersey insallah.
    o

    YanıtlaSil
  4. Ayse, bu ara posta baya yavas calisiyor sanirim, senin mektup bana 25-26 gunde gelmis, benimki yolda, umarim hemen gelir. Iyiyim ama :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. 35 yaş altı gençler:) hala genç sayıldığımız yerlerin olması güzel

    YanıtlaSil