25 Ağu 2011

kisa kisa

Dun deli gibi kalem alisverisi yaptim - 25 yeni kalemim oldu, 2si internet uzerinden. 2 tane de faber-castell kursun kalem aldim, kokusu eski kirtasiye kokusu! muhtesem!

Dun kalem alisverisinden donerken Santiago Bernabeu'nun onunden gectim. Daha maca vardi ama Galatasaray taraflarlarini gormek hosuma gitti, bir de tabi Ispanyol bayragi sallayan Real Madrid taraftarlari vardi ama onlar da pek bir Galatasaray gozuktuler gozume. Aslinda tuttugum takim evimin 1 km otesine kadar gelmisken maca gitmek lazimdi ama mr. l. in Oslo'da olmasi, maca beraber gidebilecegim herkesin tatilde olmasi, ve benim pek futbol tutkumun olmamasi sonucu sadece stadin onunden gecerken yuzumde bir tebessume yol acti, ve sonra unuttum :)

Balkonda cicek arti nane, feslegen, biberiye yetistirmeye basladim yaz basinda, urunlerimi kullaniyorum, zevkli oluyor.

Kurdugum tursular olsa da yesek, ben kahvaltida bile tursu yeme potansiyeline sahibim sanirim!

Bir de yaptigim biber salcasini cok az yapmisim, bitti bile :(

Bir de burda sicaktan piserken biz Norvec'e kabaniyla fln gitti mr l. 9 derece olacakmis, saka gibi! Gerci kendisi agustosun bir kis ayi oldugunu iddia ediyor, bu guney yarimkureliler :)

3 yorum:

  1. bende yaptim kirtasiye alisverisimi okulla aciliyor malum:) tarhanam kurumakta kis haziligi fikrini seviyorum ben:) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Beste, ben de cok seviyorum bu kis hazirligi isini, tursularim ne olacak diye de merak icindeyim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba tekrar, Gulcin'i taniyorsun sanirim, cok buyuk tesaduf, komsuyuz Gulcin'le R'damda:) bana yazarsan sevinirim :)

    YanıtlaSil