26 Kas 2010

Madrid'den Manzaralar 4

Asagidaki bunalim dolu yaziyi yazar yazmaz icim acilmisti aslinda. Simdi de dedim Madrid manzaralari ile basbasa birakayim sizi biraz. Hep depresif hali dagilsin blogun, hem de makinamdaki fotograflari paylasayim.

Ilk sirada Madrid'in sembolu sayiyan "La osa y el Madroño" var. Sol'un ortasinda diyelim. Yanindaki arkadas da Flat Stanley. Kendisi bir arkadasimin torununun odevi kapsaminda bu aralar bizi ziyaret ediyor Madrid' de. Kendisini bu blogda gorebilirsiniz tekrar yani :)


Burda da Flat Stanley Klasik bir Madrid sokaginda. Arizonali kendisi. O yuzden Madrid'de arabalari cok kucuk buldu, metroya bindi, sok oldu. Bir de yuruyerek gezdi sehiri, gozlerine inanamadi. Bir de Arizonali oldugundan, tisortle gelmis Madrid'e, usudu tabi zavallicik.


Burda baska bir klasik Madrid goruntusu var. Tahmin edin bakalim Ministerio de Agricultura ne demek? Bir de Ispanyolca Ingilizce'ye benziyor dedim diye bana kizdi irkci Ispanyolca hocam. Ben sadece bazi kelimeler ayni demistim! Neyse, bu irkci hoca baska zamanin konusu olsun.

Son fotograf da Bir kafeden sehrin gotuntusu. Sanirim daha once de koymustum bu kafeden cektigim fotolari, ama guzel, ben ne yapayim.

Ben boyle fotograflari paylasiyorum ama, fotograf cekme konusunda bir becerim olmadigini da belirtmeden gecemeyecegim. Bunu anlamak icin benim soylememe gerek yok ama hadi neyse.
Ama fotograf konusunda sansliymisim, en guzel yaprak fotograflarindan biri geliyor!

Sevgiler herkese!

4 yorum:

  1. he he cok sevdim Flat Stanley'i :) Desene dolastiriyorsun Madrid'i :)) Sen en iyi dillerin nasil iliskili olduguna dair bir dil agaci cikarip hocanin gozune sok. O zaman ikna edersin belki benzerlik konusunda :))

    YanıtlaSil
  2. ycurl, bence de cok guzel bir proje Flat Stanley. Bakarsin bir gun oglunun Flat Stanley'sinin fotograflarini cekerim, belli mi olur :))

    YanıtlaSil
  3. Madrid cok merak ettigim bir sehir ben sadece barcelona'yi gormustum. Fotograflarini zevkle bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Beste, ben Barcelona'yi gormedim daha ama Madrid gercekten guzel bir sehir. Her zaman bekleriz :)

    YanıtlaSil