7 Eki 2010

Re re re-do

Bugun onemi bir gun, yarin daha da onemli. Umarim hersey yolunda gider. Bana sans dileyin, olur mu?

Dun butun gun blogla ilgilenmek istedim, eski makale ile ugrasiyordum da ondan. Simdi hocamdan cevap bekliyorum, bakalim ne diyecek. Cok biktim bu paperdan.

Onun disinda bir yoga denemesi yasadim bu hafta. Nerdeyse 4 aydir dogru duzgun bir sey yapmayinca vucudum hamlama otesi bir duruma gecmis, bir de ben ustunde cok dinamik bir derse gidince baya yoruldum tabi. Yandaki fotoyu da yoga dersinden cikinca cektim. Telefonla cekildiginden pek guzel degil. Ama arada beklemedigim yerlerde beklemedigim manzaralarla karsilasmayi seviyorum. Gerci bu beklememe durumu, benim sehri pek bilmedigimden kaynakli ama caktirmayalim.

Ispanyolca derslerine bu hafta ara verdik bakalim, bundan sonra da daha insani yogunlukta bir derse basliyorum. Dil bilmemek sorun tabi. Ama yavas yavas asilacak bu durum, yapacak bir sey yok. En azindan bir gecmis zaman, bir de gelecek zaman ogrendim, konusabiliyorum biraz biraz, ama cok limitli kaliyor.

Oyle bakalim, burda isler iki ileri bir geri ilerliyor. Bugun, ozellikle de yarin hersey yolunda gitsin. Hatta madem istiyorum, her gun guzel gecsin, herkes icin. Di mi ama?

2 yorum: