28 May 2010

......

Savunma bitti, doktora da bitti sanirim! Biraz abartip bir devir bitiyor desem mi acaba? Devirin bitmesi dunyanin bir ucuna tasinmamla da alakali olabilir tabi...
My defense is over, and so is the PhD I guess! A little bit exaggeration but I will say it anyways, "end of an era". Well, one of the reasons why this is an end of an era is that I am moving across the world...

Nedense icimden yazmak gelmiyor su gunlerde. Sadece Arizona'ya veda havasindayim. Evimin koli dolu olmasi sinirimi bozuyor, bir de sata sata ata ata bitiremedigimiz esyalar ve ivir zivir.
For some reason, I do not feel like writing any posts. I am saying goodbyes to Arizona. I hate that my apartment is full of boxes, and furniture & stuff that does not seem to reduce after so many sells and trips to the trash can.

Sizi bu guzel kaktusle basbasa birakip toparlanmaya geri doneyim....
Enjoy the pretty cactus while I go back and continue packing...

2 yorum:

  1. oleeeey. hani tarik akanin semsiyeli bi filmi vardi, adile teyze cocugu olmayan bi kadincagizin kucagina bir cocuk verip darisi basima darisi basima dedirtiyordu. Ben de senin tezini alip semsiyenin altina mi girsem naapsam?

    Bu arada ben sana mektup yazamadim. :( Kusura bakma, artik gittigin yerde yazisiriz..:)

    cok tebrik ediyorum tekrardan.

    YanıtlaSil
  2. Ayse, cok tesekkur ederim. Darisi senin basina artik :) Ben haftaya pazattesi gidiyorum, artik tasininca yeni adresimi veririm sana, ordan devam ederiz mektuplasmaya :)

    YanıtlaSil