11 Eyl 2009

diş ağrısı / toothache

Lanet bir şey. Sabır dileyin bana. Eğer orda birileri varsa tabi. Hiç hoş değil bu durum. Doktor oldukça ağır bir ağrı kesici verdi, ama ona rağmen hissediyorum ağrımı. Neyse, haftaya kökünden çözülecek, inşallah... Bir de hissediyorum, öyleyse yaşıyorum, di mi?
is horrible. Wish me luck. If there is anyone out there, of course. Not nice, this situation. My dentist prescribed me a very strong pain killer, but even though I took it, I still feel the pain. Anyway, next week it will be all over, I hope... And, if I feel the pain, it means I am alive, right?

Başka bir konuya geçersek... Şiir... Çok severim... Tabi ki kendi yazdığım bir sürü şiirim de var, ama İstanbul'un çekmecelerinden birinde yaşıyorlar. Paylaşmak ister miyim bilmiyorum internet ortamında. Benim için çok özeller çünkü, ve eğer bir gün bambaşka bir yerde kullanıldıklarını görürsem çok üzülürüm. İnternet, onsuz yapamayacağım ama kendisine güvenmediğim bir dost benim için...
Let's move on to a different topic...Poetry... I love it very much... Of course, there are a lot of poems I wrote, but they live in one of the drawers of Istanbul. I don't know if I would like to share them online. They are very important to me, and if I see them on somewhere else online one day, it would break my heart. Internet is a friend for me, one that I can't live without, but I don't trust to keep secrets...

Sevdiğim şairler çok... Mısralarında kendimi bulduğum ya da kendimi aradığım bütün şairleri seviyorum. Nazım'in ve Orhan Veli'nın ayrıcalığı var. Birbirlerinden farklılar, ama zaten her insanın içinde bir çok farkı insan yok mü zaten?
There are a lot of poets that I love, especially the ones who wrote the verses in which I search and find myself. Nazim and Orhan Veli has a special place in my heart. Their style is different from each other, but I have different styles in my soul also.

Diye yazmıştım bir kaç saat önce... Yani bu ağrı kesici, ağrımı dindirip, midemi bir karmaşaya sokmadan önce. Acaba hangisi daha kötüydü bilmiyorum... Ben ve hasta dişim bu postu burda bitirmeye karar verdik. Sağlıklı günler dileriz :)))
I wrote these a couple of hours ago... That is, before the pain killers I took killed not only my pain, but also my stomach. I don't know if I was better of before taking them or not... my sick tooth and me decided to end this post here. We wish you healthy days :)))




1 yorum:

  1. seni okurken kendi yazdiklarimi okuyor gibi oldum! :) Bu kadar mi benzer dusunceler? Takip listeme aldim bundan sonra :)

    YanıtlaSil