4 Haz 2009

biri beni durdursun!!!

ben 6 ayda bir anca yazardim, neler oluyor bana boyle!!!

Neyse, Istanbul'un bulutlari goce basladi da, ben de kendime geldim.

Simdi paperlarimin basina donmem gerek. Dual-frame estimation methodlariyla veya network sampling ile ilgili konusmak isteyen olursa beklerim, ama asil uzmanlik alanim dynamic social networks ve generalized linear mixed modeller :)

cok bos yattim, sanki beynim bosaliyormus gibi hissedip korkuya kapiliyorum. Bu kadar beyin kullanmama beni bozuyor!!! Itiraf: her an yoldan gecen birini cevirip researchum hakkinda konusabilirim, cok ihtiyacim var!!! Ben advisorumu ozledim :))) Neyse olmadi bir iki teorem ispatlayayim da beynim sevinsin.

Yalniz basta "kendime geldim" demistim, benim garip bir kendim var galiba, imdat!!! :)

2 yorum:

  1. Ya sen tatilde degil misin? Ben de surekli paper tasirdim yanimda her Turkiye'ye gidisimde -hos hala tasiyorum- Ama pek efektif bir sekilde calismanin olasiligi yok. Senin konun ilginc aslinda gelince bir konusalim cunku senin metodunu bizim alanda uygulayabilecegimiz bir seyler olabilir. Ayrica biliyorsun biostatician ariyor heryer ;)

    Sen iyisi mi bir Kuzguncuk, Cengelkoy uzanabilirsen Anadolu kavagi (oh midye tava vs..) yap. Ogrencilikten cikinca paran olabilir ama bunlari yapacak zamanin olmayacak :))

    YanıtlaSil
  2. Konusalim gelince, dedigim gibi konusmak istiyorum herkesle!

    Yaptim kuzguncuk fln, adalara bile gittim, ama ikinci seferin vakti geldi artik, malum zaman az kaldi.

    YanıtlaSil