22 Şub 2011

ordan burdan

Dogum gunum yaklasiyor, mutluyum, icim nese doluyor. ha ha ha... Aslinda, bu olayin onemi kendime bir hediye almak istememle alakali...

Dogum gunu yaklasiyor demek, ilk evlilik yildonumu de yaklasiyor demek. Nasil kutlanir ki bu evlilik yildonumu denen sey? hediye fln alinir mi? Bir tavsiyesi olan :)

Onun disinda bu Ispan.yol ogrencileri pek bir konuskan, yani kendi aralarinda nasil konusuyorlar, tahmin edemezsiniz. (bu arada baya romantik bir insanim, evlilik yildonumunden geveze ogrencilere dalis yaptim)

Yeni pasaportumu aldim, bordo bordo pek sevimli :) persembe gunu bir ulkeye vize basvurusunda bulunacagim. Bu vize olayi hep mideme agri sokuyor benim. Bakalim nasil gececek, bekleyim gorecegiz artik. Bir aksilik cikmaz insallah.

Bu pasaport, vize konularina deginmisken, Madrid'de yasamnin guzel yani konsolosluk evime 500 metre, oteki daha uzak ama, gecen sene LA'ye iki kere gidip gelmem gerektiginden bu konsolosluk isleri yuzunden, cok memnunum bu ayni sehirde konsolosluk olaylarindan!

Ders hazirlamam gerek, zaten bu aralar her dakika bir seyler yapmam gerek. Canim hic ama hic istemiyor, ama ne yapalim, mecburen, mecburiyetten....







3 yorum:

  1. 1. yil olunca geleneksel olarak kagit modern ise saat yeterli :)
    Bkz:http://marriage.about.com/cs/anniversaries/a/wedannivideas.htm

    YanıtlaSil
  2. o zaman ben kagit alayim, o bana saat alsin, dur hemen soyluyorum :)))

    YanıtlaSil
  3. evet, biz de saatlenmistik. :)

    YanıtlaSil