tag:blogger.com,1999:blog-3774107729874670924.post746127882829381426..comments2023-05-20T12:05:41.865+02:00Comments on orange and beyond: Bir Balkabaginin Basina Gelenlerburcuhttp://www.blogger.com/profile/06620727222764378513noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3774107729874670924.post-13376995415828136252009-07-26T08:37:32.545+02:002009-07-26T08:37:32.545+02:00Ben de sozlukten baktim balkabagi olarak geciyor, ...Ben de sozlukten baktim balkabagi olarak geciyor, ama o kadar cok kabak cesidi balkabagi olarak geciyor ki :( <br /><br />Firindan cikardiktan sonra, soguyunca ezip bir yumurta ve aldigi kadar unla yoguruyorsun. Sonucta hafif yapiskan bir hamur gibi oluyor. Kaynar suda makarna gibi haslaniyor, tabi hepsi birden degil, 3-4 seferde falan. Suyun yuzeyine cikinca pismis demek. Herhangi bir makarna sosuyla yiyebilirsiniz :) O gun icinden ne yapmak geldiyse :)burcuhttps://www.blogger.com/profile/06620727222764378513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3774107729874670924.post-1223681219500303612009-07-26T05:15:42.293+02:002009-07-26T05:15:42.293+02:00Vay anasina diyorum :) Sanirim tam karsiligi yok T...Vay anasina diyorum :) Sanirim tam karsiligi yok Turkce'de ama kabak tatlisinda Turkiye'de kullanilan kabakla yakin akraba olmali. Cunku bu benim elimde ya kabak tatlisina ya da pirasali kabak corbasina (mercimek corbasi ama cok tatliymis seklinde yorum olan) donusmuslerdi. Bu sekilde hic denemedim. Tarifi alayim ben bunun :)ycurlhttps://www.blogger.com/profile/01208430731451987571noreply@blogger.com